Kilis'e yine roketler düştü

Kilis'e yine roketler düştü

Dün Suriye'den atılan roketlerin ardından bugün de 2 roket Kilis'e düştü. Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.

Kilis'e Suriye'de atıldığı belirtilen 2 roket düşmesi sonucunda 2 kişi yaralandı.

Suriye’de yaşanan iç savaştan bu yana Kilis’e art arda roket mermileri düşüyor. Dün Suriye’den atılan 3 roketin Kilis kent merkezine düşmesi sonucu şarapnel parçalarının isabet ettiği 12 kişi yaralanmıştı. Kilisliler henüz bu olayın şokunu atamamışken bu gün sabah 09.40 sıralarında Kilis’e 2 roket mermisi daha düştü.

Edinilen bilgilere göre, sabah saat 09.40 sıralarında Suriye tarafından atılan 2 roket mermisinden biri öğrencilerin kaldığı pansiyon yakınlarına düşerken, mermilerden birinin otogar yakınlarındaki boş araziye düştü.

Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralanırken olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Kentte panik yaşanırken, aileler çocuklarını okullarından alıp evlerine götürdüğü öğrenildi. Sınıra yakın yerlerde geniş güvenlik önlemleri alınırken, zaman zaman polis ile vatandaşlar arasında gergin anların yaşandığı belirtiliyor. (İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler