Kınalı Koçlarla Yetim ve Öksüzlerin Bayram Sevinci

Kınalı Koçlarla Yetim ve Öksüzlerin Bayram Sevinci

Seydişehir Kaymakamlığınca hayırsever vatandaşların desteği ile alınan 100 Koç, kurdelelerle süslenerek ve kına yakılarak yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

KONYA- Seydişehir Kaymakamlığınca hayırsever vatandaşların desteği ile alınan 100 Koç, kurdelelerle süslenerek ve kına yakılarak kaymakamlık personelince, yetim ve öksüzler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelilerin evlerine kadar bırakıldı.

 

Gece geç saatlere kadar süren kurbanlık koçların dağıtımında özellikle, çocuklar kendilerine gönderilen kurbanlık koçlara sarılarak bayram sevincini erken yaşadılar.

 

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, kısa sürede hazırlanan koçların alınmasında özellikle Seydişehirli hayırseverlere teşekkür ederek, "İlçemizde yaşayan yetim ve öksüzlerimiz, engellilerimiz ve ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlarımız önceliğimiz olup, onların bayramı bayram tadında kutlamaları için böyle bir proje uyguladık. Bu vesileyle de bayramda kurbanlık alamayan ve o sevinçten mahrum kalan yetim ve öksüzlerimiz ile engelli ailelerimize ulaşmış olduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" şeklinde konuştu. (Emrullah Araz - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.