Kitap Okuma Bahçesinin açılışı yapıldı

Kitap Okuma Bahçesinin açılışı yapıldı

Elazığ Her Yerde Okuyor Projesi kapsamında öğrencilere okumayı sevdirmek amacıyla, Hankendi’de bulunan Şehit Eyüp Emre Kan İlkokulu yönetimi tarafından öğrenciler için okuma bahçesi oluşturuldu.

Gelecek nesillerin daha iyi yetişmesine yardımcı olacak olan kitapların sevdirilmesi ve hayatlarını doğru bir şekilde şekillendirebilmeleri amacıyla okul bahçesinde kitap okuma bahçesi açıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk okuma bahçesinin açılışına katıldı. Açılışta okumanın önemine vurgu yapan Gürtürk,

 “Okumak, düşünme ve anlama kabiliyetlerinizi geliştirmenizi, hayata farklı açılardan bakabilmenizi, olaylar arasında mukayese yapabilmenizi ve hayatın her alanında başarılı olmanızı sağlar. Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak olan sizlersiniz. Ülkemizin geleceği sizlerin vereceği kararlarla, yapacağınız işlerle, üreteceğiniz bilgiyle şekillenecek. Bu yüzden sizlerin başarılı olması, yarının dünyasına şimdiden hazırlanmaya başlamanız bizim için çok önemlidir. Yarının karar alıcıları olarak sizler daha çok çalışmak, daha çok üretmek zorundasınız. Bu nedenle okumanızı önemsiyoruz. Başarıya giden en etkili yolun okumaktan, araştırmaktan ve üretmekten geçtiğini asla unutmayın.” dedi.

Sınıf ziyaretlerinin ardından Müdür Gürtürk ve misafirler Okuma Bahçesi ve Atık Köşesinin açılışını gerçekleştirerek öğrencilerle sohbet etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler