Kitap okuyan 500 çocuğun hediyesi kargoya verildi

Kitap okuyan 500 çocuğun hediyesi kargoya verildi

Antalya'da Coronavirus ile mücadele sürecinde çocuklar için başlatılan ve yoğun talep üzerine 500 kişiye çıkarılan "Kitap Okuyun Hediyeyi Kapın" isimli kampanyasında, kazanan çocukların hediyeleri sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Vali Münir Karaloğlu’nun sosyal medya hesaplarından çocuklar için başlattığı kampanya kısa sürede büyük ilgi toplamış ve ilk kampanyada yüzlerce çocuk birkaç saat içerisinde hediyelerini kazanmıştı.

Gelen yoğun talep üzerine Vali Karaloğlu, “Kitap Okuyun Hediyeyi Kapın” kampanyasının ikincisini düzenledi. 10 yaş ve altı çocuklar için başlatılan ikinci kampanyada da ilk 500 çocuğa hediyeleri gönderildi.

İlk kampanyada olduğu gibi ikinci kampanyada da çocukların evde kalarak oynayacakları ve aynı zamanda da doğayı tanıyacakları Kuş-Bul Eğitici Oyun Setinin adreslere gönderildiğini belirten Karaloğlu “Coranavirus ile mücadele süresince evde sıkılan çocuklarımızın hem eğlenmesi hem de doğayı tanımalarına vesile olmayı hedefledik.” diye konuştu.

Kısa bir süre içerisinde yoğun bir talep geldiğini ve kampanyayı ikinci defa düzenlediklerini vurgulayan Karaloğlu, “Çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Kampanyayı başlattığımız andan itibaren, yüzlerce çocuğumuzdan video geldi ve keyifle oturup hikâyelerini dinledik. Bugün itibarı ile 500 çocuğumuzun hediyelerini de kargoya verdik. Vefa Sosyal Destek Gruplarımız en kısa süre içerisinde adreslerine teslim edecek.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.