Kız kardeşini yakan abla tutuklandı

Kız kardeşini yakan abla tutuklandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde, bir ay önce kız kardeşini benzin döküp yakarak ölümüne neden olan abla, tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Tarsus’ta 8 Martta kız kardeşinin başka biriyle evlenmesine tahammül edemeyip,  üzerine benzin döküp yakarak ölmesine neden olan evli ve 1 çocuk annesi abla Elif Keser  tutuklandı.

Kız kardeşinin üzerine benzin dökerek ölümüne neden olan abla Keser,  olay sırasında vücudunda oluşan yanıklardan dolayı  Adana’da devam eden tedavisinin sona ermesinin ardından, Tarsus  Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından   Tarsus Adliyesine getirildi.

Keser, hakkındaki ‘Canavarca hislerle yakınını öldürme’ suçlamayla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Adana Karataş Cezaevine gönderildi.

Hatırlanacağı üzere, 8 Martta, kız kardeşini barışmak bahanesiyle evine çağıran Elif keser, yatak odasındaki benzini   üzerine dökerek yakmıştı. Olayda Ayşe Ersöz ağır yaralanmış, ambulans uçakla İzmir’e kaldırılmış ve bir hafta boyunca burada yapılan  tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Yine olay gecesi, kız kardeşini yakan abla Elif Keser de hafif yanıklar ile Adana’ya kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.