Kızılay'dan yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı

Kızılay'dan yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı

Diyarbakır Kızılay Sur Şubesi tarafından yetim ve ihtiyaç sahibi 200 öğrenciye kırtasiye malzemesi ve çanta desteğinde bulunuldu.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte Kızılay Sur Şubesi tarafından Sur ilçesindeki yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için çanta ve kırtasiye malzemesi yardım kampanyası düzenlendi.

Kızılay Sur Şube Başkan Yardımcısı Gülhan Sönmez tarafından sosyal medyada "Kızılay Sur Şubesi olarak okulların açılması münasebetiyle yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitimlerine bir nebze katkı sağlamak adına kırtasiye yardımı kampanyasında tüm hayırseverlerimizi yetim ve muhtaç öğrenci kardeşlerimize destek olmaya davet ediyoruz" mesajı ile başlatılan yardım kampanyasına kısa süre içinde iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri başta olmak üzere birçok hayırsever vatandaştan destek açıklamaları geldi.

Kampanya kapsamında yapılan nakdi ve ayni bağışlar ile önceden tespit edilen 200 öğrenci için içerisinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantalar hazırlandı. Hazırlanan çantalar Kızılay Sur Şubesi'nde öğrencilere dağıtıldı.

Dağıtım sonrası açıklamalarda bulunan Kampanya Koordinatörü Kızılay Sur Şube Başkan Yardımcısı Gülhan Sönmez, "Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak için başlatılan kampanyamız kapsamında bağışçılarımızın destekleri ile içerisinde kırtasiye malzemesi bulunan okul çantalarını 200 öğrencimize ulaştırarak onların sevinçlerine şahitlik ettik. Geçmiş yıllarda yaptığımız gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimizin yanında olmaya devam ettik. Böyle anlamlı bir kampanyaya destek olan hayırsever bağışçılarımız ve Şube Başkanımız Cüneyt Özmen başta olmak üzere emeği geçen tüm üye ile gönüllülerimize teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.