Kızıltepe Belediyesinden hastane bahçesine çorba çeşmesi

Kızıltepe Belediyesinden hastane bahçesine çorba çeşmesi

Kızıltepe Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi bahçesinde çorba çeşmesi kuruldu.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş tarafından Kızıltepe Devlet Hastanesi bahçesinde hasta ve hasta yakınları için çorba çeşmesi yapıldı.

Daha önce Kızıltepe Belediyesi ile 'kardeş belediye' olan İzmit Belediyesi işbirliği ile Cumhuriyet Meydanı ve ilçe otogarında sabahları vatandaşların sıcak çorba içmeleri için 2 çorba çeşmesi kurulmuştu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, sabahları hastaneye gelen hasta, hasta yakınları ve yatan hasta refakatçıların yararlanması için hastane bahçesinde çorba çeşmesi kurduklarını söyledi.

Odabaş, sosyal belediyecilik anlamında yapılacak hizmetlerin devamının geleceğini belirterek şöyle devam etti: Odabaş, "Belediyemizin sosyal hizmet çalışmaları kapsamında daha önce başlattığımız İzmit Belediyesi ile işbirliği içinde ilçemizin Cumhuriyet Meydanı'nda ve ilçe otogarında 2 adet ikram çeşmesi kurmuştuk. Bugün de Kızıltepe Devlet hastanemizin bahçesinde bir ikram çeşmesi kurduk.  Çorbamız çok lezzetli, inşallah özellikle sabah vakitlerinde hastaneye gelen hasta, hasta yakınları ve hasta refakatçıları vatandaşlarımız belediyemizin ikramı olan çorbadan içecekler. İnşallah içecekleri çorbanın hastalara şifa olmasını diler, güne daha dinamik daha zinde başlarlar diye Allah'tan temenni ediyorum." dedi. 

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.