Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri seçiminde Zeynel Abidin İncesu tekrar seçildi

Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri seçiminde Zeynel Abidin İncesu tekrar seçildi

Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri 5’inci Olağanüstü Kurul'da 2 adayla gidilen seçimde mevcut başkan Zeynel Abidin İncesu tekrar seçildi.

Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri 5’inci Olağanüstü Kurul seçimi saat 13.00’de Kızıltepe muhtarlar toplantı salonunda gerçekleştirildi.

2 adayın yarıştığı ve 54 kişinin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Zeynel Abidin İncesu 36 oy, diğer aday Mehmet Şirin Badıllı17 oy alırken bir oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçla İncesu, Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri Başkanlığına tekrar seçildi.

Seçimin ardından açıklamada bulunan Zeynel Abidin İncesu, seçimi kazandığı için mutlu olduğunu ve bu başarının sadece kendisinin olmadığını tüm yönetim kurulunun başarısı olduğunu belirterek şöyle devam etti:

“Bu işi 12 senedir meslek edindik hobi olarak değil. Ekmeğimizin peşindeyiz başka bir şeyin peşinde değiliz. Kızıltepe halkına hizmet ediyoruz. Demokratik bir seçime gittik güven tazeledik. 2 adayla seçime gittik 54 kişi oy kullandı. 54 oyun 36’sını ben aldım 17’sini diğer arkadaşımız aldı bir oyda geçersiz sayıldı. Aday olan arkadaşımı da tebrik ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.