Kızıltepe Ticaret Borsası Türkiye birincisi oldu

Kızıltepe Ticaret Borsası Türkiye birincisi oldu

Kızıltepe Ticaret Borsası, akreditasyon denetimlerinde almış olduğu yüksek puanla Türkiye’deki ticaret borsaları arasında birinci oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sertifika Töreni, TOBB Başkanı Mehmet Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz’un katılımıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirildi.

Akreditasyon törenine katılan Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, akreditasyon denetimleri sonucunda almış olduğu yüksek puan ile Türkiye’deki ticaret borsalar içerisinde birinci olduğunu belirtti.

Şahin, "Kızıltepe Ticaret Borsası, akreditasyon denetimleri sonucunda almış olduğu yüksek puan ile Türkiye’deki ticaret borsalar içerisinde birinci oldu, 5 yıldızlı A sınıfı sertifikamızı Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan tarafından bizlere takdim edildi. Akreditasyon denetimleri sonucunda borsalar arası en yüksek puanı alarak Türkiye birincisi olmak bizleri çok mutlu etmiştir. Bu Hizmetkârlık ve başarısında yönetim kurulumuza, meclis üyelerimize, vefakâr çalışanlarımıza ve tüm üyelerimize ve Mardin ilimize hayırlı olsun."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler