Kızıltepe Umut Kervanı yetim ve muhtaçlar yararına kermes düzenledi

​Umut Kervanı, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde geliri yetim ve muhtaç aileler yararına kullanılmak üzere kermes düzenliyor.

Umut Kervanı, Kızıltepe Otogarı Kenan Kösen Camii mevkiinde 27 Ekim 1 Kasım tarihleri arasında 6 günlük düzenlediği kermese hayırsever halkı davet etti.

Kızıltepe Umut Kervanı yetkililerinden Şemsettin Alkan, yaptığı açıklamada, kermeste hayırseverlerin yapacakları sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya ve giyim çeşitlerinin satılacağını söyledi.

Yetim ve muhtaçlar yararına kermes açtıklarını ve tüm halkı ve destek veren hayırseverleri beklediklerini belirten Aklan, "Kızıltepe Umut Kervanı olarak fakir ve muhtaç ailelerin yararına kermes düzenlemiş bulunmaktayız. Tabii bu kermeste esnaf kardeşlerimizin çok katkısı vardır Allah onlardan razı olsun. Bu kermesimizin gelirini yetim muhtaç aileler için gıda veyahut ihtiyaçları neyse alıp onlara teslim edeceğiz Allah'ın izniyle." ifadelerini kullandı.

Kermesin başladığı tarihi ve sona ereceği Tarihi aktaran Aklan, "27 Ekim Perşembe gününden itibaren başlayarak 1 Kasım'da kermesimiz sona erecektir. Herkesi davet ediyoruz. Hem bağışta bulunmak isteyenler de gelip bağış yapabilir, almak isteyenler de gelip her ikisi de alışveriş yapanlar da fakir ve muhtaçlar için aslında katkıda bulunmaktadırlar. Bu bilinçle yapıyoruz bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Allah muvaffak etsin." Şeklinde kaydetti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.