Kızıltepe'de refüje çıkan otomobil ağaç ve direkleri söktü: 1 yaralı

Kızıltepe'de refüje çıkan otomobil ağaç ve direkleri söktü: 1 yaralı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kontrolden çıkan araç, refüjdeki ağaç ve aydınlatma direklerine çarptı. Kazada ağaç ve direkler sökülürken, araç sürücüsü yaralandı.

Mardin-Kızıltepe Karayolunda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, refüje çıkarak ağaç ve direklere çarptı. Ağaç ve direkler çarpmanın etkisiyle yerinden sökülürken, otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza saat 22.30 sıralarında İlçe Jandarma Komutanlığı yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mardin istikametinden gelen Hüseyin Sezgin yönetimindeki 06 YEG 47 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak refüje çıktı. Otomobil refüjdeki palmiye ağacı ile aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağaç ve direk yola savruldu.

Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Sezgin yaralanırken, araç hurdaya döndü. Kaza yerine çağrılan ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Sezgin'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle trafik akışı yaklaşık bir saat tek şeritten kontrollü bir şekilde yapıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde soğutma çalışması yaptıktan sonra yolu temizleyip yıkadı. Hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından yol tekrar çift yönlü trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.