Kızıltepe'de temizlik personellerine yönelik verimlilik toplantısı

Kızıltepe'de temizlik personellerine yönelik verimlilik toplantısı

Mardin'in Kızıltepe İlçe Belediyesine bağlı olarak çalışan temizlik personellerine yönelik verimlilik toplantısı düzenlendi.

Mardin'in Kızıltepe İlçe Belediyesi Temizlik İşleri personelleri ile verimlilik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Kızıltepe'nin daha temiz ve yaşanılabilir bir ilçe olması için daha özverili ve azimli çalışılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Şeyhdavut Yalçınkaya Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda, kış sezonunda hizmetlerin aksamaması için yapılacak çalışmalar hakkında konuşuldu.

Konu hakkında açıklama yapan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, "Temiz bir çevre demek sağlıklı bir yaşam demektir. Yaşanabilir bir çevre herkesin doğuştan gelen hakkıdır. Biz de bu doğrultuda daha yaşanabilir bir Kızıltepe için çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğimize sağlık ve umutla bakabilmek sağlıklı bir çevre ile mümkündür." dedi.

Belediyeden yapılan açıklamada ise "Kızıltepe'nin daha modern, temiz ve yaşanabilir bir kent olması için canla başla çalışıyoruz. Daha temiz bir çevre için herkese görev düşüyor. Kalıcı temizlik halkın destekleriyle sağlanabilecek. Temizlik işçileri yoğun bir çabayla çalışıyor. Halkın da bu konudaki katkılarıyla daha kaliteli hizmetler üretilebilecek. Gece ve gündüz şehir genelinde çöplerin toplanması ve süpürülmesinde görevli arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyor. Halk sağlığı için büyük öneme sahip olduğunu bildiğimiz çalışmalarımızı haftanın 7 günü gece ve gündüz demeden özveriyle sürdürüyoruz. Kızıltepe Belediyesi olarak daha temiz ve sağlıklı bir kent için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.