Komel'den Filistin Erbil Konsolosluğu'na destek ziyareti

Komel'den Filistin Erbil Konsolosluğu'na destek ziyareti

Kürdistan Adalet Partisi'nden (Komelî Dadgerî Kurdistan) bir heyet Filistin Erbil Konsolosluğu'nu ziyaret ederek Filistin'e desteklerini illeti.

Ziyaret, Komel Genel Başkanı Ali Bapir'i temsilen Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ümid Mustafa başkanlığında gerçekleşti.

Komel heyetini, Filistin Erbil Başkonsolosu Nezmi Huzuri karşıladı.

Filistin meselesinin bütün Müslümanlar ve özgürlükten yana olan herkesin meselesi olduğunun dile getirildiği ziyarette, partinin desteklerini Filistin halkı adına Başkonsolosa ileten heyet, Genel Başkan Ali Bapir'in mesajını aktardı.

Ali Bapir'in mesajında, "Siyonist oluşumunun İslam vatanındaki varlığının son bulmasının yakın olduğu ve Müslümanların ilk kıblesi ve üçüncü harem olan Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne kavuşmasının yakın olduğu"nun dile getirildiği belirtildi.

Başkonsolos Huzuri, son gelişmeler hakkında heyete bilgiler verdi ve saldırıların en kısa sürede sona ermesi dileğinde bulundu.

Huzuri, Kürdistan Adalet Partisi (Komelî Dadgerî Kurdistan) heyetine destekleri için teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.