Konserde emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Konserde emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Yetimler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Sertaç Tekdal, yetimler yararına düzenledikleri konsere katılan herkese teşekkür etti.

İstanbul Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde düzenlenen ve Suriye, Filistin, Yemen, Doğu Türkistan, Tanzanya, Gana gibi ülkelerden STK temsilcilerinin yanı sıra binlerce kişi katılım sağladı.

Yaptıkları konser etkinliği sonrasında açıklamada bulunan Yetimler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Sertaç Tekdal, konsere gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Tekdal, "Bu kış günlerinde bizi yalnız bırakmayan kadın erkek, çocuk, ihtiyar bu konsere katkı sunan, bu organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerimizi can-u gönülden kutluyoruz. Rabbim hayırlarını kat kat arttırsın. İnşallah bu tür etkinliklerle 2019 yılı içerisinde daha fazla yetime, mağdura ve kimsesizlere ulaşama niyetindeyiz. Bu anlamda emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Sanatçı kardeşlerimize de teşekkür ederiz. Bizi yalnız bırakmayan yetim severler ve bu salonu bize tahsis eden yetkililere de teşekkür ederiz." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.