Konya Grup Davet’in Ses Yarışması sonuçlandı

Konya Grup Davet’in Ses Yarışması sonuçlandı

Konya ve çevresinde düzenlediği İslami düğün organizasyonlarıyla tanınan Grup Davet İlahi Grubu tarafından gerçekleştirilen ses yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Konya  Grup Davet hizmet ağını genişletmek ve gruba yeni sanatçılar kazandırmak amacıyla, Konya’da Peygamber Sevdalıları gönüllüleri arasında bir yarışma düzenledi.

Yarışmayla ilgili açıklamada bulunan Grup Davet Koordinatörü Suat Aslan şöyle konuştu:

“16 kişinin katıldığı yarışmanın ön elemesini Mustazaflar Cemiyetinde yaptık.  Ardından finale kalan 8 kişiyi belirledik.  Daha sonra 8 kişi arasından seçilen 3 yarışmacı dereceye girdi.”  

Aslan, yarışmada dereceye girenleri ve ödüllerini şöyle açıkladı:  “Yarışmanın 1’cisi Şuayb Uslu,   2’ncisi   Ammar İrasul, 3’cü sünü ise Siraç Talayhan oldu. Yarışmada dereceye giren kardeşlerimize çeşitli ödüller verdik. 1.’ci olan Şuayb Uslu kardeşimize toplam 40 kitaptan oluşan  Fethi Yeken’in kitap seti, Seyyid Kutup Seti, Abdulhamit Bilali seti ve Sadullah Aydın’ın kitap setlerini  hediye ettik.  Yarışmada 2.’ci olan Ammar İrasul kardeşimize Fethi Yeken seti, Seyyid Kutup seti, Sadullah Aydın seti olmak üzere toplamda 30 kitap hediye ettik.   3.’üncü olan Siraç Talayhan kardeşimize de, Seyyid Kutup seti, Abdülhamit Bilali seti olmak üzere toplam 21 kitap hediye ettik.” dedi.

Bu yarışmayı Grup Davet’e yeni sesler kazandırmak ve hizmet ağını genişletmek amacıyla yaptıklarını belirten Aslan,” Umarız bu kardeşlerimiz  verilen kitaplardan istifade eder ve hayatlarını buna göre şekillendirirler.” diye konuştu.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.