Konya Mali Müşavirler Odası muhasebeci ve mali müşavirlere seminer verdi

Konya Mali Müşavirler Odası muhasebeci ve mali müşavirlere seminer verdi

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının mesleki eğitim faaliyetleri kapsamında üyelerine ve stajyerlerine yönelik eğitim semineri düzenledi.

KONYA - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, (SMMM) mesleki eğitim faaliyetleri kapsamında üyelerine ve stajyerlerine yönelik seminer düzenledi.

 

Oda üyelerinin yoğun şekilde katılım sağladı bilgilendirme seminerinin açılış konuşmasını Oda Başkanı İsmail Turan yaptı.

 

”Genel Merkezimiz Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (TÜRMOB) öncülüğünde Gelir İdaresi Başkanlığı ile yapılan çalıştayda Ba-Bs formlarında meslektaşlarımızın ve mükelleflerinin yaşadıkları mağduriyet inşallah ortadan kalkacak. Biliyorsunuz Ba ve Bs formlarında 5 yıl geriye dönülerek düzeltme istenebiliyordu. Şimdi ise gönderilen Ba ve Bs formlarında düzeltme 10 gün içerisinde istenecek. Yapılan Çalıştay doğrultusunda KDV Beyannamelerinin veriliş süresinde değişmesi gündemde. Bu konularla ilgili detaylı bilgilendirme gelişmeler yaşandığı zaman Oda Web Sitemizde yayınlanacaktır. ” dedi.

 

Oda Başkanı Turan’ın konuşmasından sonra ise İbrahim Değirmenci tarafından Gelir ve Kurumlar vergisinde önem arz eden konular hakkında detaylı sunum yapıldı.  (İsmail Yılmaz-İLKHA)

konya haberleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler