Konya peygamber sevdalıları, kutlu doğuma hazırlanıyor

Konya peygamber sevdalıları, kutlu doğuma hazırlanıyor

Konya Peygamber Sevdalıları Kordinatörlüğü öncülüğünde 26 Nisan Pazar günü Konya Kent meydanında düzenlenecek Kutlu Doğum Mitingi için hazırlıklar son aşamaya geldi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Konya Kordinatörlüğü 26 Nisan Pazar günü  Kent Meydanında düzenleyeceği mitingin hazırlıklarında son aşamaya geldi.  

Peygamber Sevdalıları Platformu Konya Sözcüsü M. Zülfi TAN yaptığı açıklamada “Kutlu Doğum programı için hazırlıklarımız devam ediyor. Şimdiye kadar kent merkezinde   75 adet branda ile büyük ve küçük ebatlarda olmak üzere 12 bin de afiş asıldı. Evlere ve işyerlerine  30 bin Kutlu Doğum özel CD’si dağıtıldı. Cuma günü camii çıkışlarında dağıtılmak üzere 40 bin el ilanı dağıtılacak. Ayrıca Konya’da yayın yapan biri bölgesel  4 radyoya etkinliğimizin reklamını verdik. İslami Sivil Toplum Kuruluşlarına özel davetiyeler göndererek  etkinliğimize davet ettik. İnşallah etkinlik günü tüm Konyalı Peygamber aşıkları, sevdalarını haykırmak için genç, yaşlı, çocuk, kadın ve erkek  herkesi Konya Kent Meydanına bekliyoruz.” diye konuştu.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.