Konya'da KDSS'de dereceye girenlerin ödülleri verildi

Konya'da KDSS'de dereceye girenlerin ödülleri verildi

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her sene düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavında Konya genelinde dereceye girenler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

KONYA-Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl düzenlenen Kutlu Doğum Siyer  Sınavında (KDSS) Konya’da dereceye girenler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.  Konya genelinde dereceye giren yetişkin kategorisi  olan 1. Kategoride 3 kişi, 2. Kategoride ise 4 kişi  ödüllendirildi.

 


Sınavda dereceye girenlere ödüllerini  Konya Peygamber Sevdalıları Platformu sözcüsü M.Zülfi Tan  verdi.  1. Kategoride Konya da 1. olan Eyyüp Erman’a Mustafa Meşhur’un 4 ciltlik İslam’a Davet Fıkhı, 2. olan Hamza İrasul’a, yine Mustafa Meşhur’un 4 ciltlik İslam’a davet fıkhı, Konya da 3. Olan Cihat Yüzüak’a  ise Dua yayıncılıktan kitap seti hediye edildi.

 


Sınavda 2. Katogoride dereceye giren Konya 1.’si Muhammed Yılmaz, Konya 2.’si Reşit Yılmaz, Konya 3.’sü Salih Uzuntaş ve Konya 4.’sü Ayşegül Önder’e Dua yayıncılıktan kitap seti hediye edildi.

 


Ödül töreninden sonra bir açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Konya sözcüsü M.Zülfi Tan önemli olanın Peygamber Efendimizin tanınması, anlaşılması ve yaşanması olduğunu söyledi. Bu tür sınavların Peygamberin ve davasının tanınması açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Tan, inşallah Peygamber sevdasının yayılması için bu sınavların artarak süreceğini belirtti.  (Hamza İrasul-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler