Konya’da Siyer Sınavı’nda dereceye girenler ödüllendirildi

Konya’da Siyer Sınavı’nda dereceye girenler ödüllendirildi

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Siyer Sınavında Konya’da dereceye girenler platform yetkilileri tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 1 Şubat 2015 tarihinde Türkiye genelinde düzenlenen ve on binlerce kişinin katıldığı umre ödüllü Siyer Sınavı’nda Konya’da dereceye girenler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı Mustazaflar Cemiyeti Konya şubesinde gerçekleşen ödül töreninde Platform sözcüsü Mehmet Zülfi Tan ve dereceye girenler hazır bulundu.

Konya’da 1’inci Katogoride sınava girenlerden 1’inci Ferhat Çaçan, 2’nci Turan Yılmaz, 3’üncü Hamza İrasul, 2’inci Katogoride sınava girenlerden 1’nci Bilal Altunkaynak, 2’nci Hamza Kadinan, 3’üncü Esra Tamkan ve 3’üncü Katagoride sınava girenlerden 1’nci Ümmü Gülsüm Aslan, 2’inci Nesibenur İrasul, ve 3’üncü İlayda Yıldız’ın kitap setinden oluşan hediyelerini Mehmet Zülfi Tan takdim etti.

2’inci Katogoride 1’nci olan ve umreyi kurayla kaybeden Bilal Altunlaynak şöyle konuştu: “Böyle sınavların devamını bekliyorum. Umreyi kaçırdığım için pek üzülmedim, çünkü böyle sınavlarda kaybedenin olmadığını düşünüyorum. Zaten sınava girerek çok değerli bilgiler kazandık, hayatımızın diğer aşamalarında inşallah bunları uygularız.”

Sınava babasıyla hazırlandığını ve kitabı iki üç defa okuduğunu, notlar tuttuğunu söyleyen Altunkaynak, böyle sınavların büyük-küçük herkese faydalı olduğunu, ayrıca sınav kaynak kitabının da diğer siyer kaynaklarına göre daha farklı olduğunu belirtti. (Hamza İRASUL-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.