Konya'da taksi durakları yenilendi

Konya'da taksi durakları yenilendi

Konya'da 55 taksi durağından 40'ı yenilendi. Tüm taksi duraklarının çevre düzenlemeleri ise Şeb-i Arus törenlerinden önce tamamlanacak.

KONYA - Konya'da taksinin ulaşımın bir unsuru olması için çalıştıklarını vurgulayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bu amaçla 55 taksi durağından 40'ını yenilediklerini, tüm taksi duraklarının çevre düzenlemeleri ile birlikte Şeb-i Arus törenlerinden önce yenilenmiş olacağını açıkladı.

 

Akyürek, taksicilerin ekmek paralarını kazanmanın yanında Konya turizmine, ticaretine ve sosyal hayatına katkı yaptıklarını söyledi. Durakların yenilenmesinin adım adım taksicilerin işlerinin artmasına vesile olacağını belirten Akyürek, "Taksi duraklarının içi de güven vermeli. Camları asla kapatılmamalı. Taksiler mutlaka bakımlı olmalı. İçi güzel kokmalı. Taksi kullananların kıyafetleri mümkün olduğu kadar tek tip olmalı" dedi. Akyürek, Şehrin en kıymetli yerlerine konulan taksi duraklarının hem dinlenmeye, hem irtibat merkezi olmaya uygun olduğunu ifade etti.

 

Taksici esnafının katıldığı programda konuşan Konya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Can, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne desteği için teşekkür etti. (İlyas Yavuz - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.