Konya'dan gelen yardımlar depremzedelere dağıtıldı

Konya'dan gelen yardımlar depremzedelere dağıtıldı

​Konya'dan depremin yaralarını sarmak için yola çıkan Abdullah Baba Vakfı, Elâzığ Umut Kervanı Derneği ile birlikte giyim dağıtımında bulundu.

Deprem sonrası yardımlarını hızlandıran Umut Kervanı Derneği il dışından gelen yardımların dağıtılmasında önemli rol oynuyor.

Konya'dan depremin yaralarını sarmak için yola çıkan Abdullah Baba Vakfı, Elâzığ Umut Kervanı Derneği ile birlikte mont, pantolon, kazak, gıda ve içlik dağıtımında bulundu.

Konya'dan Elâzığ'a depremin yaralarını sarmak adına yola çıkan Abdullah Baba Vakfı Başkan yardımcısı Zeki Uymaz, "Allah nasip ederse Konya'dan depremzedeler için getirdiğimiz malzemeleri, Elâzığ Umut Kervanı ile birlikte dağıtacağız inşallah. Burada havalar çok soğuk ve çadırda kalan vatandaşlarımız bulaşık ve çamaşırlarını elleri ile yıkıyor. Yetkililerden ricamız bir an önce buradaki vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesidir." ifadelerini kullandı.

Elazığ Umut Kervanı Derneği Başkan yardımcısı Nihat Bakşi ise yapılan yardımlara aracı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bakşi, "Bu hayırlı yarışta bizleri aracı olarak gördükleri için Abdullah Baba Vakfına ve gönüllülerine teşekkür ederim." dedi.

Dağıtımın yaşandığı çadır kentlerde vatandaşların dertlerinin dinlenilmesi ve ihtiyaçlarının giderilmesi ve çalışmaların daha sağlıklı olması temennileri dile getirildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.