Kooperatifçilik Otobüsü Malatya’ya geliyor

Kooperatifçilik Otobüsü Malatya’ya geliyor

Ticaret Bakanlığı’nın, kooperatiflerin gelişmesi ve kooperatifçiliğin yaygınlaşması amacıyla başlattığı Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında oluşturulan Kooperatifçilik Otobüsü, 20-24 Temmuz'da Malatya’da olacak.

Malatya Ticaret İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kooperatifçiliğin tanıtılması, kooperatifçilik algısının olumlu yönde güçlendirilmesi ve kooperatifçiliğin faydalarının anlatılması için çok sayıda etkinliğin hazırlandığı ve Kooperatifçilik Otobüsün bu etkinliklere uygun olarak tasarlandığı ifade edildi.

Kooperatifçilik Otobüsünün, uğradığı her ilde bir hafta boyunca ilçeleri dolaşacağı belirtilen açıklamada, “Bu kapsamda 20 Temmuz Pazartesi günü Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Türkiye’de Kooperatifçilik ve Kadın Kooperatifleri Paneli düzenlenecek, ayrıca kayısı üretimi ve pazarlamasında kooperatifleşme çalışmaları ele alınacak. En az bir yeni Kooperatif ve iş fikri oluşturma hedefi ile yola çıkan Kooperatifçilik Otobüsü, Malatya’da kaldığı 20-24 Temmuz tarihlerinde, Yazıhan, Hekimhan, Kuluncak, Doğanşehir, Akçadağ, Darende, Doğanyol, Pütürge, Kale, Arapgir ve Arguvan ilçelerini gezecek.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.