Kötü alışkanlık yanlış arkadaş seçiminden kaynaklanıyor

Kötü alışkanlık yanlış arkadaş seçiminden kaynaklanıyor

​Günümüzde birçok kötü alışkanlığın yanlış arkadaş seçiminden kaynaklandığını belirten Gazeteci-Yazar Metin Özmen, başarısız öğrencilerin başarısızlarından en büyük paylardan birinin yanlış arkadaş seçimi olduğunu söyledi.

Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Batman’ın Kozluk ilçesinde çeşitli etkinlikler yapıldı. Etkinlik kapsamında Gazeteci-Yazar Metin Özmen öğrencilere yönelik bir konferans verdi.

Batman İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okurlar Yazarla Buluşuyor” etkinliği kapsamında Özmen, Kozluk Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü konferans salonunda öğrencilere ‘Başarıda Arkadaş Seçimi’ni anlattı.

Konferanstan önce daha önce kitabı okuyan öğrencilerle kitap kritiği yapan Özmen, öğrencilerin sorularını cevapladıktan sonra başarıda arkadaş seçiminin önemine değindi.

Başarılı öğrencilerin mutlaka başarılı bir arkadaş grubunun olduğunu, başarısız öğrencilerin başarısızlarından en büyük paylardan birinin yanlış arkadaş seçimi olduğunu vurgulayan Özmen, günümüzde birçok kötü alışkanlığın da yanlış arkadaş seçiminden kaynaklandığını söyledi.

Konferansa İl Kütüphane Müdürü Derya Ilgar, Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Yılmaz, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Mehmet Can, öğrenciler ve kitap severler katıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.