Kouachi kardeşlere billboardlı destek

Kouachi kardeşlere billboardlı destek

Fransa'nın başkenti Paris'te 12 kişinin hayatını kaybettiği Charlie Hebdo saldırısını düzenleyen Kouachi kardeşlere destek için billboarda asılan afiş ile destek verildi.

Fransa'nın başkenti Paris'te 12 kişinin hayatını kaybettiği Charlie Hebdo saldırısını düzenleyen Kouachi kardeşlere destek için Bitlis’in Tatvan ilçesinde billboarda afiş asıldı.

İlçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan panolarından birine asılan, "Selam olsun Allah'ın Resulu'nun öcünü alan Kuaşi kardeşlere. Allah şehadetinizi kabul etsin. Siz vurunca demokrasi, biz öc alınca terörizm" yazılı pankart, kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Kim ya da kimler tarafından asıldığı belli olmayan afişin fotoğrafları kısa sürede gündem oluşturması üzerine akşam saatlerinde afişin kaldırıldığı görüldü.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada sosyal medyada iddia edildiği gibi afişin kendileriyle bir ilgili olmadığını belirterek, “Bahse konu afişin belediyemiz ile uzaktan yakından alakası yoktur. Billboardların yönetimi ihaleyi alan reklam şirketinin uhdesindedir. Ayrıca billboardların ihalesi önceki belediye yönetimi tarafından yapılmıştır ve reklam şirketinin sözleşmesi halen devam etmektedir. Billboardlar belediyenin sorumluluk alanında değil, şayet böyle bir olay olmuşsa da muhatap ihaleyi kazanan firmadır.” dedi. (Hürseda Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.