Köy okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı

Köy okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı

Batman'da köy okullarında eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

Batman'ın Kozluk (Hezo) ilçesindeki köy okullarında eğitim gören öğrencilere "Kardeş Okul Projesi" kapsamında kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Kozluk Merkez Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, ikici dönemin başında öğretmenler kurul toplantısında aldıkları kararla her ay bir köy okuluna ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye malzemesi yardımında bulunuyor.

Proje kapsamında Kozluk Merkez Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerinden bir grup, nisan ayı için kardeş okul seçtikleri Danagözü İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilere kırtasiye malzemelerini ulaştırdı.

Kozluk Merkez Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mansur İbdi, köy okullarındaki öğrencilerin ihtiyaçlarını az da olsa karşılamak, okullar arası dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutmak adına bu kararı aldıklarını söyledi.

İbdi, "Okul olarak, ikinci dönemin başında öğretmenler kurul toplantısında aldığımız karar doğrultusunda her ay bir kardeş okul belirledik. Şubat ayında Geçitaltı İlkokulu, mart ayında ise Yankılı İlkokulu kardeş okul seçilerek, ihtiyaçları belirlendi. Belirlenen ihtiyaçlar, okul idareci ve öğretmenleri tarafından temin edilerek, köy okullarında okuyan öğrencilerimize ulaştırıldı. Nisan ayında ise Danagözü İlkokulunu kardeş okul olarak seçip, kırtasiye malzemelerimizi ulaştırdık. Maddi anlamda küçük bir yardım olmasına rağmen minik öğrencilerimizin yüzündeki tebessüm paha biçilemez bir değerdi. İnşallah bu proje kapsamında her ay bir kardeş okul seçerek, yardımlarımız devam edecek." dedi.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler