Köylülerden DEDAŞ arızayı gidermiyor iddiası

Köylülerden DEDAŞ arızayı gidermiyor iddiası

Mardin’de elektrik panolarının onarılmadığı iddiasında bulunan köylüler arızalarının giderilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Kızıltepe Yamaç Mahallesinde (Dubîrka köyü) elektrik panoları arıza verdiği için dünden beri elektiriksiz olduklarını savunan köylüler, Dicle EDAŞ arıza ekibini defalarca aramalarına rağmen gelmediklerini ileri sürdüler.

Tüm sayaçların abonesinin bulunduğunu ve elektrik borçlarının olmadığını söyleyen köylüler arızanın giderilmesi için yetkililere çağrıda bulundular.

Köylülerden Vedat Uçar “Dünden beri panomuz patladı için 24 saattir elektriğimiz yok. Elektrik arızayı arıyoruz gelmiyorlar. Trafomuza 25 hane bağlıdır. Tüm evlerin elektrik sayaçlarının abonesi var ve kimsenin borcu da yok. Malum kış ayındayız, havalar çok soğuk. Elektrik olmayınca daha çok mağdur oluyoruz. Yetkililerden tek isteğimiz patlayan panomuzun onarılmasıdır.” diye konuştu.

Elektrik arızasının bir an önce onarılması için yetkililere çağrıda bulunan Hamit Karatay ise şunları söyledi:

“Trafomuz 100’lüktür, panomuz da eskidir. Her gün arızayla karşı karşıya kalıyoruz. Dünden beri elektriğimiz yok. Panomuzun değiştirilmesi gerekir. Buradan yetkililere sesleniyorum. Çok mağduruz, kimseye ulaşamıyoruz, ekip gelmiyor. Bir an önce arızanın giderilmesi istiyoruz.” dedi.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.