Kozluk halkı kayıp Erkan için yolu trafiğe kapattı foto video

Kozluk halkı kayıp Erkan için yolu trafiğe kapattı foto video

Batman’ın Kozluk (Hazzo) ilçesinde 10 gün önce kaybolan ve hala kendisinden haber alınamayan Erkan Erkun’un kaçırılmasını protesto eden aile ve Kozluk halkı, yolu trafiğe kapattı.

Kozluk’ta 10 gün önce kaybolan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Erkan Erkun (20) için halk kepenklerini indirip yolu trafiğe kapattı.

Kozluk İpekyolu güzergâhı boyunca yürüyüşe geçen halk, ellerinde ‘Erkan geri gelsin, suçlular cezasını çeksin’ ‘Erkan’ı istiyoruz, failler bulunsun’ Batman halkı Erkan için ayaklandı’ yazılı pankartlar taşıyarak Erkan’ın acilen bulunmasını ve olayının aydınlatılmasını istediler.

Üçyol İpekyolu güzergâhından hareket eden halk, Kaymakamlık lojmanına kadar yürüyüş yaptı. İpekyolu’nun her iki tarafını trafiğe kapatan kitle, yol güzergâhı boyunca uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Yaklaşık 4 saat süren eylem nedeniyle yolun her iki tarafında uzun araç kuyruğu oluşurken Kapatılan yolun açılması için halkla görüşen polisler, uzun bir uğraştan sonra toplanan kitleyi ikna edip yolu tekrar trafiğe açtılar.

Erkan’ın bulunmaması durumunda eylemlerine devam edeceklerini belirten Kozluklular, yetkililerin Erkan’ın bulunması noktasında yeterli çabayı göstermediklerini ve bu konuda detaylı bir bilgi paylaşmadıklarını iddia ettiler.

İLKHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.