Kozluk  Meslek Yüksekokulu Öğrencilere Eğitici Araç Dağıttı

Kozluk Meslek Yüksekokulu Öğrencilere Eğitici Araç Dağıttı

Kozluk Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlileri öğrencileri, Bayraklı ilköğretim ve ana okul öğrencilerine eğitici oyuncaklar, hikaye anlatma tekniklerine yönelik araç gereçleri verdi.

BATMAN-Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı öğrencileri dönem boyunca yapmış oldukları çalışmaları, Bayraklı köyü "Bayraklı İlköğretim okulu" öğrencileriyle paylaştılar. Batman il sınırındaki Bayraklı köyünde bulunan ilköğretimi ziyaret eden üniversite öğrencileri minik öğrencilerle kucaklaştılar. Üniversite öğrencileri, Bayraklı ilköğretim ve ana okul öğrencilerine eğitici oyuncaklar, hikaye anlatma tekniklerine yönelik araç gereçleri verdi.

 

Kozluk MYO Müdürü Doç. Dr. Şemsettin Dursun ve öğretim görevlilerinden Rukiye Arslan, İlhan Çiçek eşliğinde I. ve II. Öğretim öğrencileri, ziyaret edilen Bayraklı İlköğretim öğretmenleri Sedat Bozğan ve Hatice Gökdoğan tarafından karşılandılar.

 

Kozluk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dursun, yapmış oldukları faaliyet amaçlarının kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirterek "Çocukların eğitim konusundaki duyarlılığını artırmak istiyoruz. Eğitimin önemi konusunda bazı tavsiyelerde bulunuyoruz. İlk faaliyetimiz, ilk senemiz. Bu çalışmayı her sene farklı okullarda hayata geçireceğiz. Okullarla iletişim kurmak, etkinliklerle okulları birleştirmek istiyoruz. Bu bir mesajdır aslında. Diğer okulların yapmış olduğu etkinliklerde paylaşılan meteryallerin ambarda bekletilmesi yerine, çevre ya da köy okullarındaki öğrencilerle paylaşılması daha doğru olacağını düşünüyorum. Yapılan katkı bir anlamda öğrencilerimizin gelişimlerinini desteklemek için bu kardeş köy okulumuzla öğrencilerimizin hazırladığı eğitici meteryalleri paylaşmak istiyoruz. İnsanlar ekmekle doyar, emekle büyür ve sevgiyle yaşarlar." diye konuştu. (M.Enes İmir-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.