Kozluk müftüsü Hasan Serçe görevine başladı

Kozluk müftüsü Hasan Serçe görevine başladı

Batman’ın Kozluk ilçesine müftülüğüne atanan Hasan Serçe görevine başladı.

Kozluk (Hazo) İlçe Müftüsü Zeynelabidin Çınar’ın görev süresinin dolmasından sonra, boşalan ilçe müftülüğü görevine atanan Hasan Serçe görevine başladı.

Ataması yapılan müftü Hasan Serçe, Kozluk ilçesine ataması yapıldığı için sevindiğini ve bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için ellerinden gelen tüm çaba ve gayreti sarfedeceklerini söyledi.

Hasan Serçe kimdir?

Samsun ili Çarşamba ilçesinde doğdu. İlkokulu kendi köyünde tamamladı. 1995 yılında Çarşamba İmam-Hatip Lisesini tamamladıktan sonra aynı yıl Erciyes Üniversitesi’ni kazandı. 2000 yılında İlahiyat Fakültesini bitirdikten sonra 2002’de askerlik görevini tamamladı. 2003 yılında Kayseri-Felâhiye İlçesi İsabey Köyü Yukarı Mahallede İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2004 yılı Eylül ayında DİB. Kayseri Yüksek İhtisas Eğitim Merkezini kazandı. 2007 yılında Eğitim Merkezini bitirdikten sonra 2008 yılında Bingöl-Solhan ilçesinde vaiz olarak göreve başladı. 2009’da Tefsir Anabilim dalında Yüksek Lisansını tamamladı. 2009-2014 yılları arasında Almanya-Essen Bölgesinde Din Görevlisi olarak çalıştı. Amasya’da üç yıl Uzman vaiz olarak görev yaptıktan sonra 2017 yılında İlçe müftüsü olarak Batman-Kozluk ilçesine atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler