Kozluk'ta logar kapaklarını çalanlar hakkında suç duyurusu

Kozluk'ta logar kapaklarını çalanlar hakkında suç duyurusu

Batman’ın Kozluk İlçe Belediyesi, kentte logar kapaklarını çalan kişileri tespit ederek haklarında suç duyurusunda bulundu.

Batman’ın en büyük ilçesi Kozluk’ta logar kapaklarını çalan kişi veya kişiler, kamu malına zarar vererek, vatandaşların can güvenliğini çaldıkları logar kapakları nedeniyle tehlikeye atıyor. Bu sebeple cadde, kaldırım ve yollarda oluşan çukurlar, tepkilere neden oluyor.

Kozluk Belediyesi, ilçe merkezinde son olarak 15 logar kapağının çalınarak, yollarda tehlike oluşturulduğunu tespit etti.

Kentin farklı noktalarında yaşanan hırsızlık vakalarına ilişkin yazılı açıklama yapan Kozluk Belediyesi, kamera görüntülerinden yola çıkarak, hırsızların tespit edildiğini ve haklarında suç duyurusunda bulunulduğunu kaydetti.

Açıklamada, “İlçemizde son olarak 15 adet logar kapağının çalınmasına ilişkin çalışma yapılmış olup, logar kapaklarını çalan şahıslar çevredeki kamera görüntülerinden tespit edilmiştir. Maalesef bilinçsiz insanlar tarafından yapılan bu hırsızlık olaylarıyla belediyemiz 8 bin TL zarara uğratılmış olup, araç sürücülerinin ve çocukların da hayatları hiçe sayılmıştır. Kamera görüntülerinden tespit edilen söz konusu şahıslar hakkında ‘Kamu malına zarar verme, halkın can güvenliğini tehlikeye atma’ suçlamasıyla belediyemiz şikâyetçi olup, mahkemeye vermiştir." ifadelerine yer verildi.


Logar kapaklarını çalanlar hakkında suç duyurusu

Logar kapaklarını çalanlar hakkında suç duyurusu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.