Kozluk’ta öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Kozluk’ta öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Batman’ın Kozluk (Hezo) ilçesinde lise öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Batman’ın Kozluk İlçe Merkez Anadolu Lisesi’nde Ramazan ayı vesilesiyle okul idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere bir kermes düzenlendi.

Sosyal etkinlikler kapsamında Ramazan ayı vesilesiyle okullarında bulunan yetim ve muhtaç öğrencilerin ailelerine yardım etmek amacıyla okul bahçesinde düzenlenen kermese katılanlar, yapılan yöresel yemekleri ve tatlı çeşitlerini alarak öğrencilere katkıda bulunmaya çalıştılar.

Okul Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ramazan Adıgüzel, öğrencilerin içindeki yardımlaşma duygusunu ve herkesin sadece kendisinden değil, yanındaki arkadaşından da sorumlu olduğu hissini ortaya çıkarmak amacıyla kermesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gerçekleştirilen kermesten toplanan paranın ihtiyaç sahibi öğrenciler için harcanacağını belirten Adıgüzel şunları söyledi:

“Sosyal etkinlikler kapsamında okul olarak birçok güzel etkinlik gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün Ramazan ayı vesilesiyle okulumuzda bulunan yetim ve yardıma muhtaç öğrencilerimize yardım amacıyla bu kermesi gerçekleştirdik. Okul öğrencilerimiz getirdikleri yöresel yemekleri, pasta ve tatlıları bu kermeste sergilediler. Kermese katılanlar bu yöresel yemek ve tatlıları alarak katkıda bulunmaya çalıştılar. Kermesten elde edilen gelir, okulumuzda tespit ettiğimiz muhtaç öğrencilerin ailelerine bir yardım olarak ulaşacak. Yapılan kermeste emeği geçen okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimize de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.” (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.