Kozluk’ta yüzlerce öğrenciye kitap dağıtıldı

Kozluk’ta yüzlerce öğrenciye kitap dağıtıldı

İzmir’de bulunan kitapseverler tarafından gönderilen yüzlerce okuma kitabı Batman’ın Kozluk ilçesinde bulunan öğrencilere dağıtıldı.

Merkezi İzmir’de bulunan ‘Kitap Dostluğu Kulübü’ tarafından Batman’ın Kozluk ilçesi Tepecik Yatılı Bölge Okulu’nda okuyan bin 200 öğrenciye hikâye ve romanlardan oluşan çeşitli kitaplar gönderildi.

Tepecik Erkek Yatılı Bölge Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ünal Uysal’ın girişimleriyle okula getirtilen kitapların dağıtımı yapıldı.

Kitaplar okul öğrencilerine hediye edildi. Yeni açılan okul kütüphanesine de bırakılan kitaplarla öğrencilerin okuma sevgisinin aşılanması amaçlanıyor.

Okul öğrencilerinin kitap dostu olmalarını sağlamak için çalıştıklarını söyleyen Uysal, "Merkezi İzmir’de bulunan Kitap Dostluğu Kulübü’nün, öğrencilerde okuma alışkanlığını aşılamak için okuma kitapları dağıtımında bulunduğunu öğrendik. Yaptığımız girişimler sonucu kulüp tarafından okulumuza bin 200 adet hikâye ve romandan oluşan çeşitli kitaplar gönderildi. Bu kitapların dağıtımını öğrencilerimize yaptık ve bir kısmını da yeni açtığımız okul kütüphanemize bıraktık. Amacımız öğrencilerimizde kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve birer kitap dostu olmalarını sağlamaktır. Ayrıca bu güzel çalışmalarından dolayı da Kitap Dostluğu Kulübü üyelerine de teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.