Kozluk’taki saldırılarla ilgili 9 kişi gözaltına alındı

Kozluk’taki saldırılarla ilgili 9 kişi gözaltına alındı

Batman’ın Kozluk ilçesinde bir öğretmen ile askerin hayatını kaybettiği bombalı ve silahlı saldırılarla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı.

Batman’ın Kozluk ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü bir bayan öğretmen ve askerin hayatını kaybettiği, biri asker 3 kişinin de yaralandığı bombalı ve silahlı saldırılarla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kozluk Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bombalı ve silahlı saldırılara ilişkin yakalama kararı çıkarılan kişilere yönelik İlçe Emniyet Müdürlüğünce bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda bombalı ve silahlı saldırılarda kullanılan taksi şoförünün de aralarında bulunduğu 9 şüpheli gözaltına alındı.

Saldırılarla ilgili soruşturma sürerken, emniyete götürülen şüphelilerin ise işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kozluk İlçe Belediye Başkanının yeğeninin bulunduğu araca düzenlenen silahlı saldırılarda, yoldan geçerken kurşunun isabet etmesi sonucu 23 yaşındaki bayan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ile Bekirhan Belde Jandarma Karakolu önündeki uygulama noktasına yapılan saldırıda Uzman Çavuş Soner Fazlıoğu hayatını kaybetmiş, biri asker 3 kişi de yaralanmıştı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.