Küçük Yusuf'a yetkililer sahip çıktı

Küçük Yusuf'a yetkililer sahip çıktı

13 Kasım 2020'de "Küçük Yusuf göz ameliyatı için yardım elini bekliyor" başlık haberimizin ardında Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar Yusuf Eymen Çakılkaya'ya sahip çıkarak katarak ameliyatı için gereken talimatı verdi.

Her iki gözünde de katarakt olan Yusuf Çakılkaya'nın ailesi, ihtiyaç duydukları 10 bin lirayı karşılayamadıklarından dolayı çocuklarını ameliyat ettiremediklerini belirtmiş bunun üzerine duruma el atan Vali Çuhadar'ın talimatları üzerine İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz ve Doktor Abdurrahman Bilen küçük Yusuf'un ameliyatı için gerekli operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

Oğlunun ameliyatı için kendisinin valilik tarafından arandığını belirten baba İlyas Çakılkaya çok duygulandığını belirterek " İlke Haber Ajansı'nın vesile olmasından dolayı sizlere teşekkür ediyorum, Allah sizden razı olsun.  Durumumu mahalle muhtarı Lütfü Özkan'a aktardım oda durumu sizlere iletti bu vesileyle sayın valimizin haberi oldu. Valilikten beri aradıklarında çok duygulandım. Bundan dolayı Valimiz Mahmut Çuhadar, İl sağlık Müdürümüz Erdoğan Öz ve ameliyatı gerçekleştiren Doktor Abdurrahman Bilen'e çok teşekkür ediyorum. Allah sizden ve sizin gibi iyi inşalarda razı olsun. Çok duygulandım ve sevindim oğlu sağlığına kavuştu çok mutluyum." dedi.

Fatih Mahalle Muhtarı Lütfü Özkan ise "Ameliyat sonrası Yusuf Eymen'i ziyaret ettim, sağlığına kavuştuğu için çok mutluyuz. İlke Haber Ajansı başta olmak üzere Sayın Valimiz Mahmut Çuhadar, İl sağlık Müdürümüz Erdoğan Öz ve ameliyatı gerçekleştiren Doktor Abdurrahman Bilen'e çok teşekkür ediyorum. Böyle değerleri insanları olması bizleri sevindiriyor. Yusuf'un neşesi, sağlığı yerinde hepsine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.


Küçük Yusuf'a yetkililer sahip çıktı

Küçük Yusuf'a yetkililer sahip çıktı

Küçük Yusuf'a yetkililer sahip çıktı

Küçük Yusuf'a yetkililer sahip çıktı

Küçük Yusuf'a yetkililer sahip çıktı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler