"Kudüs Bizimdir" mitingine destek açıklamaları devam ediyor

"Kudüs Bizimdir" mitingine destek açıklamaları devam ediyor

İşgalci ABD Başkanı Trump ve terörist Netanyahu'nun şer planına tepki amacıyla Diyarbakır'da bu pazar düzenlenecek "Kudüs Bizimdir" mitingine STK'lardan destek gelmeye devam ediyor.

Çeşitli alanlarda faaliyet yürüten İhya-Der, İkra-Der ve Sahabe-Der'in yöneticileri, düzenledikleri basın açıklamasıyla mitinge destek açıklamasında bulundular.

İkra-Der binasında bir araya gelen dernek yöneticileri adına basın açıklamasını İhya-Der Genel Başkanı Muzaffer Beber okudu.

Tüm üye ve gönülleriyle pazar günü düzenlenecek olan mitinge ve yapılacak tüm etkinliklere destek vereceklerini ifade eden Beber, işgal planını tanımadıklarını belirtti.

Beber, "Geçen hafta büyük şeytan ABD ve onun küçük terör şebekesi israil, dünya kamuoyuna bir ihanet planını açıkladılar. Kendilerince bu ihanet planına göre Kudüs ebedi olarak israilin başkenti ilan edildi. Fakat hesaba katmadıkları bir şey var. Bütün Müslümanların bu ihanet planına şiddetle karşı gelecek, kabul etmeyecektir. Biz de burada bu ihanet planını kabul etmiyor ve karşı geliyoruz." dedi.

"İhya-Der, İkra-Der, Sahabe-Der olarak üye ve gönüllülerimizle birlikte katılım sağlayacağız"

Pazar günü düzenlenecek olan 'Kudüs Bizimdir' mitingine tüm üye ve gönüllüleriyle katılacaklarını belirten Beber, şunları söyledi:

"Vücudumuzda akan tek bir damla kan olduğu sürece çoluğumuz, çocuğumuz demeden bunun önüne geçmek için bütün çabamızı ortaya koyacağız ve mücadele edeceğiz. Pazar günü Peygamber Sevdalıları Vakfı ve Mustazaflar Cemiyeti tarafından İstasyon Meydanında miting düzenlenecektir. İhya-Der, İkra-Der, Sahabe-Der olarak üye ve gönüllülerimizle birlikte katılım sağlayacağız. Buradan bütün Müslümanlara çağrımız, gelin bütün ayrılıklarımızı bir tarafa bırakalım, bir olalım, bütün olalım. En azından Kudüs'ün etrafında birleşelim ki büyük şeytan ABD'ye ve işgalci israile karşı gelelim. Allah'ın izniyle onlar yenileceklerdir. Çünkü Allah hiçbir zaman vaadinden dönmemiştir, dönmeyecektir. Kudüs bizimdir."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler