Kudüs'ün kuzeybatısındaki Biddu köyünde 15 yeni Corona vakası tespit edildi

Kudüs'ün kuzeybatısındaki Biddu köyünde 15 yeni Corona vakası tespit edildi

​Ramallah'taki Filistin Hükümet Sözcüsü İbrahim Mulhem, yaptığı basın açıklamasında, işgal altındaki Kudüs'ün kuzeybatısındaki Biddu köyünde 15 Coronavirus vakasının tespit edilmesiyle sayının 84'e çıktığını duyurdu.

Ramallah'taki Filistin Hükümet Sözcüsü İbrahim Mulhem, açıklamada, dün Corona nedeniyle hayatını kaybeden kadın ile daha önce temasta bulunan 15 kişiye virüsün bulaştığını, Biddu köyünde virüs bulaşmış insan sayısının 18'e yükseldiğini duyurdu.

Gazze Şeridi'ndeki Sağlık Bakanlığı ise iki gün önce aynı karantina merkezinde bulunan iki hastaya ek olarak 7 kişide daha virüs tespit edildiğini ve böylece Gazze'deki toplam hasta sayısının 9'a çıktığını açıkladı.

Bakanlık açıklamasının devamında, önceki iki vakayla irtibatlı 7 yeni hastanın sağlık merkezinde karantinaya tabi tutulduklarını ve dışarıdan kimseyle temasta bulunmadıklarını belirtti.

Ramallah'taki Filistin Sağlık Bakanlığının yeni verilerine göre, Coronavirus sebebiyle Filistin'de bir kişinin hayatını kaybettiği, vaka sayısının 84'e ve iyileşenlerin sayısının ise 16 olduğu ifade edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.