Kulp'ta Siyer Sınavına yüzlerce kişi katıldı

Kulp'ta Siyer Sınavına yüzlerce kişi katıldı

Peygamber Sevdalıları Vakfının Türkiye genelinde düzenlediği “O’nu oku, O’nu yaşa” temalı siyer sınavına Kulp ilçesinde yüzlerce kişi katıldı.

Peygamber Sevdalıları Vakfının Türkiye genelinde 17.02.2019 tarihinde saat 11:00-13:00 arasında düzenlediği Umre ödüllü “O’nu oku, O’nu yaşa” temalı siyer sınavına Kulp ilçesinde yüzlerce kişi katıldı. Siyer Sınavı Kulp'ta biri köyde olmak üzere iki merkezde gerçekleştirildi. Türkiye genelinde 200 bine yakın kişinin katıldığı sınavın Kulp merkezi hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Vakfı Kulp ilçesi sınav koordinatörü Nimet ÇAÇAN şunları dile getirdi; “Türkiye geneli bu yıl 8.si Kulp ilçemizde ise 3.sü düzenlenen kaybedeni olmayan 2 bin ödüllü siyer sınavı Allah’a hamdolsun sorunsuz bir şekilde ve yoğun bir katılımla gerçekleşti. Sınav ilçemiz Akbulak Köyü İlkokulu ve ilçe merkezinde Atatürk Ortaokulunda yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Katılımcıların sınavdan 1-2 saat önce okula gelmeleri sınava verdikleri önemi gösteriyor. Yoğun bir katılımla gerçekleşen sınavda çocuk ve gençlerin çoğunlukta olması gelecek nesillere dair umutlarımızı yeşertmiştir.

Son olarak sınava katılanlara, katılımcıları yalnız bırakmayıp heyecanlarına sınav binaları önünde bekleyerek ortak olan velilerimize, sınavda emeği geçenlere ve ayrıca desteklerini esirgemeyen eğitim camiasının değerli öğretmenlerine Peygamber Sevdalıları Vakfı Kulp İlçe Sınav Koordinatörlüğü olarak teşekkürlerimizi sunarız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.