Kur'an kursları arası futbol turnuvası başladı

Kur'an kursları arası futbol turnuvası başladı

Yaz Kur'an kursları tüm coşkusu ve güzelliğiyle devam ederken, kurslara akın eden çocuklara tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte yüz binlerce çocuk, cami ve Kur'an kurslarına akın etti. Kurslarda çocukların manevi gelişiminin yanı sıra eğlenmelerini de sağlamak amacıyla farklı etkinlikler düzenleniyor.

Adıyaman İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet yürüten Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklerde, çocuklar doyasıya eğlenerek tatilin tadını çıkarıyor.

Çocukların manevi gelişiminin yanı sıra gülüp eğlenebilmelerini de sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Gençlik Merkezi sportif faaliyetlerden sorumlu Ahmet Hakan Tunç, "2018 yılında başlattığımız yaz Kur'an kursları arası futbol turnuvasına bu sene de devam ediyoruz. Yaz kurslarımızda çocuklarımız için sadece Kur'an-ı Kerim ve dini eğitim vermiyoruz. Bunun yanında, çocuklarımızın sosyal alanda da gelişimlerini sağlamak amacıyla farklı etkinlikler düzenliyoruz. Futbol, yüzme ve daha birçok sosyal faaliyetler düzenleyerek çocukların streslerini atmalarını da sağlıyoruz." dedi.Çocukların ileriki süreçte, din eğitimi konusunda daha aktif rol almalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten Tunç, "Çocukların Kur'an'a ve dinlerine daha sıkı sarılmalarını sağlamak için düzenlediğimiz futbol turnuvaları, 25 Haziran-9 Ağustos arası devam edecektir. Burada, çocuklarımıza çeşitli hediyeler verilmek suretiyle çocukların feyiz almaları sağlanarak daha sonraki süreçte daha etkin bir rol almaları sağlanacak inşallah." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.