Kutlu Doğum etkinliğine destek verenlere plaket verildi foto

Kutlu Doğum etkinliğine destek verenlere plaket verildi foto

Peygamber Sevdalıları Platformu Yalova Koordinatörlüğü, kentte düzenlenen “Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed(sav)” temalı Kutlu Doğum etkinliğine destek veren kurum yetkilileri ve şahıslara plaket takdim etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Yalova Koordinatörlüğü 10 Nisan Pazar günü Eski Kapalı Spor Salonu’nda ‘Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed(sav)’ temalı Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe belediye başkanlarından, Yalova esnafına kadar birçok kişi destek verdi. Söz konusu etkinliğe destek veren kurum yetkilileri bu tür faaliyetlerin yaygınlaşması gerektiğini belirtti.

Programa destek olan Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, MÜSİAD Başkanı Abdullah Yanık, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı Uğur Hakan Tan, Yalova Gönü-Der Başkanı Ömer Anlayışlı ve diğer kurum yetkililerine teşekkür eden Peygamber Sevdalıları Platformu Yalova Koordinatörü Mehmet Emin Yıldırım ise verilen plaketlerin yapılan desteğin asıl karşılı olmadığını, sadece dünyadaki ufak bir takdimi olarak görülmesi gerektiğini belirtti.

Gerçek karşılığın âlemlerin Rabbi olan Allah’ın (cc) katında olduğunu ifade eden Yıldırım, yapılan programı her ne kadar kendileri düzenlemiş olsalar da bu programa destek verenlerin payının da çok büyük olduğunu ve bunun asla unutulmayacağını sözlerine ekledi.

Karşılıklı sıcak diyalogların yaşandığı ziyaretler, verilen teşekkür plaketlerinin ardından son buldu.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler