Kutlu Doğum münasebetiyle gül dağıtıldı

Kutlu Doğum münasebetiyle gül dağıtıldı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde sivil toplum kuruluşları, Hz. Muhammed'in veladetinin yıldönümü dolayısıyla vatandaşlara gül dağıttılar.

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bir araya gelen 24 İslami sivil toplum kuruluşunun temsilcisi, Hz. Muhammed'in veladetinin yıldönümü dolayısıyla vatandaşlara gül dağıttı.

Aralarında HÜDA PAR İlçe Başkanı Ali Bilmez'in de bulunduğu heyet, esnafa ve vatandaşlara "Her güle bir salavat" sloganıyla gül dağıttıktan sonra Bismil Devlet Hastanesinde hasta, doktor, hemşire ve diğer personelleri de ziyaret ederek, gül takdiminde bulundu.

Aldıkları hediye dolayısıyla mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar ise salavatı şerife çektiler.

STK'lar adına açıklama yapan Coşkun Bulut, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Bulut, "Bismil İslami Sivil Toplum Kuruluşları olarak her yıl olduğu gibi bugün yine nisan ayında Kutlu Doğum münasebetiyle esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek Peygamberimizin Kutlu Doğumunu hatırlatmak istedik. Bismil Devlet Hastanesine geldik. Hastanede yatan kardeşlerimize hayırlı şifalar dileyerek hem onların duasını almak hem de Peygamber Efendimizi onlara hatırlatmak, salavat getirmek maksadıyla bu yıl yine binden fazla gül dağıtımı çalışmasını yaptık. Allah bu çalışmalarımızı hayırlı kılsın, rızasına nail etsin." dedi. (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.