"Laik-Faşist Bangladeş yönetiminin vahşetine sessiz kalmayın"

"Laik-Faşist Bangladeş yönetiminin vahşetine sessiz kalmayın"

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman il Koordinatörlüğü ve Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi, Bangladeş'in Laik-Faşist yönetiminin 3 bin Müslümanı katletmesi nedeniyle ortak açıklama yaparak; "Laik-Faşist Bangladeş yönetiminin vahşetine sessiz kalmayın

BATMAN - Bangladeş'te Laik yönetime bağlı polislerin, başkent Dakka'da Peygamber Efendimize (sav) yapılan hakareti protesto eden halkın üzerine ateş açması sonucu yaşanan katliamda en az 3 bin kişinin katledildiği tahmin ediliyor.

 

Bu katliam üzerine Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü ve Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi ortak yazılı açıklama yaptı.

 

Açıklamanın başında, “Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun. Elbette yüce Rabbimizin kâfirler ve zalimler topluluğu için hazırladığı ‘Nar'ı çok yakıcı ve azabı pek çetin olacaktır” denildi.

 

Üç bin Müslüman şehid edildi

Bir İslam memleketi olan, ancak Laik-Faşist bir yönetimle yönetilen Bangladeş'in başkenti Dakka şehri Şapla Meydanı’nda, Peygamber Efendimize (sav) yapılan hakareti kınamak amacıyla biraraya gelen Müslüman halka, rejim polislerince açılan ateş sonucu 2500-3000 Müslüman’ın şehid edildiği haberinin hatırlatıldığı açıklamada, “Müslüman halka, rejim polislerince açılan ateş sonucu 2500- 3000 Müslüman’ın şehid edildiği haberi yüreklerimizi burktu ve bizleri hüzne boğdu. Yüce Rabbimiz;  Peygamber aşığı bu kardeşlerimizin şehadetlerini kendi rızası için kabul etsin” ifadeleri kullanıldı.

 

Bu büyük ve acı katliam sonrası katliamı gizlemek için mevcut yönetimin başta basın olmak üzere tüm kesimlere yönelik baskı ve iletişimi engelleme girişimleri neticesinde; bu büyük katliamın bütün dünyadan gizlenmeye çalışıldığına dikkat çekilen açıklamada, “Kör-sağır Avrupai devletler ve sözde İslam devletlerinin yöneticileri de adetleri olduğu üzere bu vahşeti görmezden geldiler” şeklinde tepki gösterildi.

 

“Zalim satılık iktidar hıncını Müslüman kanı dökerek çıkarıyor”

 

Dakka şehri Şapla Meydanı’nda Peygamber aşkıyla biraraya gelen Müslümanların üzerine Polis Hızlı Müdahale Birliği (RAB) ve Paramiliter Grubu BGB denilen vahşet timlerince elektrik kesilip ortam karartıldıktan, canlı yayın araçları meydandan çıkarıldıktan hemen sonra 2 saate yakın uzun namlulu silahlarla yaylım ateşi açıldığına işaret edilen açıklamanın devamında, “Yüzlerce şehid Müslüman kardeşimiz çöp arabalarına doldurularak meydan katliam görüntülerinden temizlenmek istenerek, bu büyük katliam örtbas edilmeye çalışılmıştır. Bununla da yetinilmeyip, hastahanelere kaldırılan yaralılar gözaltılara alınmış, medreselere baskınlar düzenlenmiş ve müslümanlar üzerinde büyük bir kabus çöktürülmeye çalışılmıştır. Bangladeşte Müslümanların etkinliğinin artmasından endişe duyan zalim satılık iktidar,  maalesef hıncını Müslüman kanı dökerek çıkarmaya çalışmaktadır” denildi.

 

“Zalimleri lanetleyip Müslümanlara dua edin”

Açıklamanın sonunda tüm kesimlere çağrıda bulunularak, “Tüm Müslüman devletleri, İslami Camiaları, STK'ları, İnsan Hakları Kuruluşlarını Bangladeş'te gerçekleştirilen bu kıyıma karşı çıkmaya, tepki göstermeye, zalimleri lanetlemeye, Müslümanlara duacı olmaya, birlik ve beraberliğe, vahdete ve yekvücud olmaya davet ediyoruz” şeklinde çağrıda bulunuldu. (Veysi Demir - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler