Lice’de ele geçirilen esrar basına gösterildi

Lice’de ele geçirilen esrar basına gösterildi

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü dün Lice Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen baskınlar sonucu ele geçirilen yaklaşık olarak 5 ton esrarı basına gösterdi.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve MİT Bölge başkanlığının ortaklaşa düzenledikleri operasyon sonucunda dün, Diyarbakır Lice İlçesi Bağlan Köyünde yapılan aramalarda ele geçirilen toplamda 5 tona yakın esrar bu gün basına gösterildi.

Torbalar içerisinde Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubenin bulunduğu binanın giriş merdivenlerine istiflenen esrarın yapılacak incelemeler sonrasında imha edileceği ifade edildi.

Hatırlanacağı  üzere Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve MİT Bölge başkanlığının yaptıkları istihbarat çalışması sonrası Lice ilçesi Bağlan köyünde gece saat 03.00 sıralarında başlayan operasyonda 5 ton esrarın yanı sıra bir adet M 16 makinalı tüfek ve bu silaha ait olduğu belirtilen mühimmat yakalanmış, olayla ilgisi bulunduğu tespit edilen bir kişi gözaltına alışmıştı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.