Lübnan Hizbullah'ından Filistin'e yardım çağrısı

Lübnan Hizbullah'ından Filistin'e yardım çağrısı

Siyonist rejimin, Filistinlilere yönelik barbarca saldırısı sonrasında, Lübnan Hizbullah Hareketi, bir açıklama yaparak, Filistinlilerle küresel dayanışma. çağrısında bulundu.

BEYRUT- Hizbullah Hareketi'nin bugün yaptığı açıklamada, Filistin halkı her saat, İsrail 'in yeni saldırılarına maruz kalsa da ancak, Siyonistlere karşı direnmeye devam ettiği, elleri ve kanlarıyla direnişte ısrarlı olduğunu ilan ettikleri belirtti.

 

Açıklamada, İsrail'in son sıralarda Kudüs, Batı Yaka ve Gazze'de işlediği cinayetlerin, Filistin topraklarının gasp edildiği günden bu yana süregelen saldırıların devamında olduğu ve her seferinde daha da şiddetlendiği ifade edildi.

 

 

Filistin halkını, ortaya koyduğu fedakarlık, sabır ve direnişinden dolayı öven  İslami Direniş Cephesi Hizbullah Hareketi, Filistinlilerin kendi topraklarını ve haklarını geri almak için direnme hakkına sahip olduğunu vurguladı.
 

Arap ve uluslararası toplumun İsrail'in cinayetlerine sessiz kalmasını hayret verici olarak niteleyen Hizbullah, Filistin halkıyla geniş çaplı dayanışma çağrısında bulundu, Arap milletlerinden de, var güçleriyle Filistin halkının yanında durup, ellerinden geleni esirgememelerini istedi. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.