Lübnanlı Bakan Abdürrahim Murad HAMAS'ı ziyaret ederek zaferini kutladı

Lübnanlı Bakan Abdürrahim Murad HAMAS'ı ziyaret ederek zaferini kutladı

Lübnanlı Bakan ve el-İttihad Partisi Genel Başkanı Abdürrahim Murad, İslami Direniş Hareketi'nin (HAMAS) Lübnan'daki temsilcisi Ahmed Abdülhadi'yi, hareketin Beyrut'taki ofisinde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuk heyetle HAMAS yetkililerinin, Filistin'deki son gelişmeler ile Kudüs'ün Kılıcı Savaşı'nın sonuçlarını ele aldıkları kaydedildi.

Lübnanlı Bakan Abdürrahim Murad'ın HAMAS'ın kazandığı zaferi kutlayarak Filistin direnişinin kahramanlıklarına övgüde bulunduğu bildirildi.

Direnişin başarısının siyonist düşmanla mücadelede direniş seçeneğinin doğru olduğunu gösterdiğini söyleyen Murad, işgal altındaki topraklar özgürlüğe kavuşturulana kadar direniş temelinde birlik olma çağrısında bulundu.

HAMAS temsilcisi de konuk heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, direnişin zaferinin tüm İslam ümmetinin ve Arapların zaferi olduğuna işaret etti.

Bakan Abdülhadi'ye HAMAS temsilcisini ziyaretinde el-İttihad Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmed Mer'i ile parti üyeleri Talal Hankan ve Mervan Hevari eşlik etti.

Görüşmeye HAMAS Hareketi Arap ve İslam Ülkeleriyle İlişkiler Ofisi üyesi Ali Bereke, HAMAS'ın Lübnan temsilcisi yardımcısı Cihad Taha, medyayla ilişkiler sorumlusu Abdülmecid el-Avad ve Filistinli gruplarla ilişkiler sorumlusu Meşhur Abdülhalim de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler