Madde, alkol, sigara ve teknoloji bağımlılığı ile mücadele edeceğiz

Madde, alkol, sigara ve teknoloji bağımlılığı ile mücadele edeceğiz

Geçtiğimiz günlerde genel kongresi yapılan Yeşilay Bingöl Şubesi Başkanlığına tekrar seçilen Ahmet Karaca, madde, alkol, sigara ve teknoloji bağımlılığı ile mücadele konusunda gayret sarf edeceklerini söyledi.

Yeşilay Bingöl Şubesi, 28.01.2017 tarihinde yapılan olağan genel kongreyle yeni yönetimini belirledi. Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Ahmet Karaca, madde, alkol, sigara ve teknoloji bağımlılığıyla mücadele edeceklerini, destek almak isteyen bağlamlıların kendilerine müracaat etmelerini istedi.

3 yılda bir yapılan genel kongrede yönetim kurulu başkanlığına tekrar seçilen Ahmet Karaca, Türkiye'nin en köklü STK'sı olan Yeşilay Cemiyeti Bingöl Şubesi olarak, olağan genel kurulunu yaptıklarını ve yönetimlerini belirlediklerini söyledi.

Karaca, Yeşilay Bingöl Şubesi olarak, "Yeni yönetimde olan arkadaşlarla beraber, madde, alkol, sigara ve teknoloji bağımlılığı ile mücadele konularında etkin rol alıp Bingöllümüzde en tanınır sivil toplum kuruluşu olmak için gayret sarf edeceğiz. Bağımlılık hususunda yardım almak isteyenlerin mutlaka şubemizle irtibata geçmelerini bekliyoruz." dedi.

Yeşilay Bingöl Şubesinde yapılan olağan genel kongreyle yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Ahmet Karaca Başkan, Ahmet Gider Başkan Yardımcısı, Yrd. Doç. Dr. Bayram Yurt Sekreter, Muhammed İşlek Sayman, Sadullah Keleş Asil üye, Aslan Soysal Yedek üye, Mehmet İşlek Yedek Üye.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.