Mağdur ailenin yardımına Bağlar Belediyesi yetişti

Mağdur ailenin yardımına Bağlar Belediyesi yetişti

​Bağlar ilçesinde tek odalı harabe evde yaşayan ailenin yardımına yetişen Bağlar Belediyesi, evin tüm bakım ve onarım işlerini yaparak kullanılabilir hale getirdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçeye bağlı Muradiye Mahallesi’nde tek odalı harabe evde yaşayan Şingez, ailesinin evini baştan sona kadar bakımdan geçirerek yaşanılabilir hale getirdi.

Sık sık gerçekleştirdiği esnaf, mahalle ve ev ziyaretleri sırasında karşılaştığı mağdur vatandaşların olumsuz yaşam koşullarından ve hikâyelerinden etkilenerek sorunların çözümü için belediye ekiplerini harekete geçiren Beyoğlu, bu kez bir ziyaret sırasında karşılaştığı ailenin harabe olan evinin onarılmasını sağladı.

Kış mevsiminin yaşandığı bu günlerde belediyenin bu tavrı maddi imkânı olmadığı için evin bakımını gerçekleştiremeyen Akçin ailesini mutlu etti. Perdeneşin Şingez, "Çok zor şartlarda yaşıyoruz. Maddi imkânımız olmadığından başkanımızdan yardım istedik. Allah razı olsun kendisinden, evimizi bakım ve onarımdan geçirerek çok güzel bir hale getirdi. Allah böyle insanların sayısını artırsın." dedi.

"İnsanlarımızın Hayır Dualarına Talibiz"

Bakım ve onarımı tamamlanan evde mağdur aileyi ziyaret eden Beyoğlu, mağdur ve yoksul insanlara destek olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Çok acı tablolarla karşılaştıklarını belirten Beyoğlu, "Zaman ve mekan fark etmeden her zaman milletimizin içindeyiz. Sahada olup sorunları yerinde görünce bazı şeyleri daha iyi görebiliyoruz. Yüreğimizi inciten böyle çok acı hikayeler var. Bu ailemizin durumuna üzüldük ve yardımcı olmaya çalıştık. İmkanlar dâhilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnsanların duasını almak kadar güzel bir şey olamaz." ifadelerini kullandı.

İLKHA


Mağdur ailenin yardımına Bağlar Belediyesi yetişti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.