Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Regaib Kandili'nin hayırlara vesile olmasını diledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Regaib Kandili'nin hayırlara vesile olmasını diledi

​Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, üç ayların ilk kandili olan Regaip Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Regaib Kandili'nin tüm İslam alemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Gürkan Regaib Kandili'ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Gürkan mesajında "Yüce Allah'ın (Celle Celaluhu) bereket, rahmet ve mağfiretinin bol bol ihsan edildiği önemli gün ve gecelerden biri olan Regaib Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek gün ve geceler insanları birbirlerine daha da yaklaştırmaktadır. Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran günlerdir. Dünyevi yaşantılarımızda bizleri dostluk ve muhabbetle bir araya getiren, kardeşlik duygularımızı pekiştiren bu gecenin, sevgi, saygı ve hoşgörünün gelişmesine vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Ülkemizin ve bütün İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum." dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler