Malatya Milletvekili Çalık: “886 konutun ihalesi 6 Ağustos’ta yapılacak”

Malatya Milletvekili Çalık: “886 konutun ihalesi 6 Ağustos’ta yapılacak”

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 886 konut ve 38 dükkânın ihalesinin yapıldığını söyledi.

Çalık, Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı ve Yamaç mahallelerini kapsayan Beydağı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 3 ve 4'üncü etap birinci bölge 886 konutun ihalesinin 6 Ağustos’ta yapılacağını açıkladı.

Çalık, yaklaşık 220 hektarlık alan üzerine kurulu olan ve 4 etaptan oluşan Beydağı Kentsel Dönüşüm projesiyle bölgenin çehresinin değişeceğini ve daha modern bir görünüme kavuşacağını ifade etti. Projenin ilk 2 etabının tamamlandığını belirten Çalık, bu kapsamda 4 bin 195 adet konut ile birlikte eğitim ve sağlık tesisi, sosyal tesis ve 2 adet caminin bölge halkının hizmetine sunulduğunu vurguladı.

“886 konut ve 38 dükkân yapılacak”

Çalık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından projede üçüncü ve dördüncü etap uygulamasına geçildiğini ve bu kapsamda Beydağı Mahallesi'nin bir bölgesinde 886 konut, 38 dükkân inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işinin 6 Ağustos’ta ihalesinin yapılacağını söyledi.

Çalık, projenin üçüncü ve dördüncü etap uygulamasının hayata geçirilmesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a teşekkür etti.

İLKHA


Malatya Milletvekili Çalık: “886 konutun ihalesi 6 Ağustos’ta yapılacak”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler