Malatya’da 15 bin civarında ihtiyaç sahibi öğrenci var

Malatya’da 15 bin civarında ihtiyaç sahibi öğrenci var

İhtiyaç sahibi öğrencilere bot dağıtımında konuşan Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, ilde 15 bin civarında ihtiyaç sahibi öğrencinin bulunduğuna dikkat çekerek, iş adamlarına sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bin 550 çift botu ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

Battalgazi İlçesi’nde bulunan Cevat Çobanlı Ortaokulu’nda düzenlenen teslim programına; Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, okul yönetimi ile öğretmenler katıldı.

Malatya TSO olarak sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdiklerini belirten Başkan Sadıkoğlu, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bot, mont ve eğitim malzemeleri gibi farklı yardımlarda bulunuyoruz. Bu yıl da öğrencilerimize bot yardımı yapacağız. Soğuk kış günlerinde öğrencilerimizin ayakları üşümesin diye bin 550 çift botu Malatya Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ediyoruz. Botlar, şehir merkezindeki ve ilçelerdeki belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılacak. Bu yardımları önemsiyoruz, çünkü eğitim herkesin eşit şekilde alması gereken bir kavram. Dünyanın her yerinde eğitim eşit olması gerekir. İhtiyaç sahibi öğrencilerinde eğitimini en üst seviyede alması gerekli. Onlar eğitimlerini alırken bizlerin de öğrencilerimize destek olmamız gerekiyor.” dedi.

Yapılan yardımdan dolayı teşekkürlerini sunan İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, “Malatya’mızda 15 bin civarında ihtiyaç sahibi öğrencimiz var. İş adamlarımıza, bu öğrencilerimizin destek olmaları için çağrıda bulunuyorum.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ayakkabılar teslim edildi.


Malatya’da 15 bin civarında ihtiyaç sahibi öğrenci var

Malatya’da 15 bin civarında ihtiyaç sahibi öğrenci var

Malatya’da 15 bin civarında ihtiyaç sahibi öğrenci var

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler