Malatya’da 3 Bin 500 genç istihdam edilecek

Malatya’da 3 Bin 500 genç istihdam edilecek

​Malatya'da hayata geçirilecek Tekstilkent Projesi ile 3 bin 500 gencin istihdam edilmesinin sağlanacağı ve 27 Eylül'de Battalgazi Hatunsuyu ile Darende Teksilkent’in yapım ihalesinin gerçekleştirileceği açıklandı.

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Milletvekili Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’nin de katılımıyla AK Parti Battalgazi Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi.

Burada konuşan Milletvekili Çalık, Malatya'da hayata geçirilecek Tekstilkent Projesi ile 3 bin 500 gencin istihdam edilmesinin sağlanacağını ve 27 Eylül 2021 tarihinde Battalgazi Hatunsuyu ile Darende Teksilkent’in yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini ifade ederek, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank ile Teksilkent Projesini uzun uzun konuştuk. Malatya'da 3 bin 500 kişilik istihdam sağlayacak fabrikaların projeleri Bakanlığımızca onaylandı. Yeşilyurt ilçesi 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 1500 kişilik fabrika inşa edeceğiz. Battalgazi ilçesi Hatunsuyu Mahallesi'nde 500 kişilik, Pütürge ilçesinde 500 kişilik, Darende ilçesinde 500 kişilik, Akçadağ ilçesine 500 kişilik istihdam sağlayacak fabrikalar kurulacak. 27 Eylül 2021 tarihinde Battalgazi Hatunsuyu ile Darende Teksilkent’in fabrika binalarının yapım ihalesi gerçekleştirilecek” dedi.


Malatya’da 3 Bin 500 genç istihdam edilecek

Malatya’da 3 Bin 500 genç istihdam edilecek

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.